Vi gjør firmaturen til et eventyr!

Vår oppskrift er å skape minner, opplevelser, samhold og varige verdier. Gjennom våre håndplukkede samarbeidspartnere i Hemsedal garanterer vi opplevelser som berører, utfordrer og overrasker. Vi tror det styrker samhold og bygger bedre bedriftskultur. Overlat planlegging, bestilling og kvalitetssikring til oss!

Enkelt, ekstremt eller eksklusivt

Hva med en Blåtur for bedriften? Lukk øynene og tenk tilbake på noen av de beste minnene du har med kollegaene dine. Vi tør vedde på at de ikke er på et kontor eller i en konferansesal.

I en bedrift er det mange forskjellige mennesker. Derfor kreves det kunnskap for at alle skal få fantastiske opplevelser uansett alder eller fysisk form. Vi vet hva som skaper samhold og bygger sterk og god bedriftskultur. Vi bruker vår brede kunnskap og erfaring fra bedriftsmarkedet til å skape opplevelser som passer ditt firma.

På en Blåtur er det ingen som vet hvor de skal, men pakkelisten dere får fra oss skaper garantert store forventninger!

Overlat alt til oss!

La eventyret begynne

Fra seterliv til Via Ferrata

På seteren til en lokal kulturpersonlighet kommer dere tett på naturen, dyrene og hverandre. Etter å ha deltatt i kveldsstellet nytes bekkekald “fredagspils” og fristende setermat rundt leirbålet. Den magiske stemningen stiger når Huldra dukker opp.

Neste dag går ferden til Skarsnuten Hotel og en “71 grader nord opplevelse”. Erfarne guider tar dere trygt opp Via Ferrata som betyr ”jernvei” på italiensk. Det er en klatrerute langs fastboltede vaiere i bratt og vertikalt terreng. Ved hjelp av klatreseler og slynger forserer dere bratte fjellsider og trange fjellhyller. Utsikten når dere når toppen av Vesle Røggjin på 1260 meter er verdt både høydeskrekken og slitet på vei opp.

Vel nede ønsker Skarsnuten Hotel å bidra til kreativ utfoldelse og ren nytelse.

START PLANLEGGINGEN

Sykling og spa i verdensklasse

Visste du at Hemsedal regnes som Norges svar på Whistler i Canada? Et mekka for stisyklister og utforkjørere. Det råeste tilskuddet er den nye flytstien som går fra toppen av stolheisen. Vi tilpasser tempo og løype til dere. Etter en gjørmete MBT-tur kommer Pool Club på Fyri resort som en velfortjent belønning. Som de selv sier; Litt som når After-ski møter Beach Club. De har latt seg inspirere av de flotteste stedene i Alpene, Miami og Saint Tropez.

Hverdagen blir fjern mellom fjellene, bassengene og herlige peiser. Alt pakket i et miljø som føles uventet og eksklusivt. Pool-baren byr på forfriskninger av alle slag og crossover-mat med smak av Sør-Amerika og Asia.

Nyt!

TA KONTAKT MED OSS I DAG

Fossejakt, fluefiske og elvesnorkling

Dra på fossejakt med gourmetniste, badetøy og kamera i sekken. Fekjanåenefossen var lenge en av Hemsedals best bevarte hemmeligheter. Nå er den dalens nye Instagram-hotspot. Det krystallklare, turkise vannet inviterer til et forfriskende bad.

I den andre enden av opplevelser inviterer Rjukandefossen alle andrenalin-junkies til å prøve seg i zip-line.

Hemsedal er kjent for å ha to av Norges beste ørretelver, og noen av de beste fluefiskerne i landet. Opplev og lær noe nytt sammen. Resultatet får dere tilberedt på elvebredden av en profesjonell kokk.

For å komme enda tettere på fisken kan dere bli med på elvesnorkling og besøke ørreten i dens eget habitat. Sikten i elva er overraskende bra og små og store fisk kommer tett på. En lokalkjent guide viser vei mens dere bodysurfer nedover.

LA OSS VISE DEG MULIGHETENE