Perfekte pakker til små og store anledninger

For mange er forventingene den største gleden ved en opplevelse, en feiring eller en reise. Når dere overlater planlegging og utforming av turen til oss får dere garantert mye å glede dere til! Om dere er to eller 200 spiller ingen rolle. proHemsedal kan ordne alt!

Garantert vellykket familietur!

Ønsker du å være sikker på at barna vil være med på eventyr også når de begynner å bli store? Eller er dere usikre på hvilke aktiviteter som passer for de litt mindre barna? La oss bidra i planleggingen så er dere sikret suksess.

Alle får magesug under klatring med guide på majestetiske Skogshorn. Har dere kjørt på ski i Hemsedal? Vel, det kan være like bratt på sykkel. Kast dere ut i Hemsedal Bike Park. Opplev stølsliv på Ulsåk med en påfølgende kanotur. Med barn blir Høyt & Lavt Klatrepark turens høydepunkt.

Hvem hopper først ut fra klatretårnet på 12,5 meter?

OVERLAT BESTILLINGENE TIL OSS

Romantikk under åpen himmel

Glamping er camping med glam, helt etter vår smak. Den komfortable domen fra Dyrja domes har oppredde senger med dundyner og hotellsengetøy. Det er også inkludert et lite håndkle og håndsåpe.  Maten lager dere på bålpanne ute, eller får tilberedt og servert av en egen kokk fra en av våre samarbeidspartnere.

Ønsker dere å komme enda tettere på naturen og hverandre anbefaler vi overnatting i hengekøye med fjell og himmel som ramme. Det enkle kan være det mest ekstreme. Neste morgen serveres det sjampanjefrokost før det bærer rett på SPA.

HVA VENTER DU PÅ?

Utfordringer med gjengen!

Ta med hele gjengen på tur uten at du trenger å gjøre annet enn å ta initiativet. La oss legge opp et løp der ulike muskelgrupper blir utfordret hver dag, sansene blir skjerpet og menyen er designet for sunnhet og nytelse.

Dere kan leie hytte med hotellservice gjennom proHemsedal. Både kokk og massør kommer på døren når dagens aktiviteter er gjennomført. Vi anbefaler å sykle rundt Storevatn ved Skogshorn. Det er ca 25 km med innlagte fiskepauser. Blant ”Hemsedal topp 20” turer finner vi den perfekte turen for dere.

Vi kan også tilby jaktterreng ved Skogshorn.

LA OSS VISE DEG MULIGHETENE

Fantastisk feiring

Stadig flere velger å feire spesielle anledninger eller runde tall med å samle venner eller familie og skape opplevelser sammen. Vi hjelper deg til å gjøre dagen til noe helt spesielt enten det er stor sommerfest, bryllup eller bursdag. Om du drømmer om en egen scene fikser vi det. Du kan invitere opp til 300 gjester til en feiring utenom det vanlige.

Vi bidrar gjerne til at alle ønsker om unike opplevelser blir oppfylt for store og små. Ønsker dere en litt mer intim feiring kan dere leie en storhytte gjennom oss, få festmiddagen laget på eget kjøkken av en lokal chef og gi hedersgjesten proff massasje mens bordet dekkes.

SPØR OSS ALLEREDE I DAG OM FORSLAG