Eksklusive hytter og leiligheter med hotellfølelse

Når du leier gjennom proHemsedal er hyttekosen klar før du kommer frem. Vi fyrer opp i peisen og tenner levende lys på bordet. Om dere ønsker kan det stå en kokk på kjøkkenet og legge siste hånd på en herlig middag. En rekke andre goder kan også gi oppholdet en følelse av luksus. Du kan bestille frokost ”på rommet”, massasje på hytta eller sertifisert barnevakt om det frister med et besøk hos en av våre restaurantpartnere. Vi møter dere alltid når dere sjekker inn og vi ser dere vel avgårde når dere reiser hjem. Velkommen til Hemsedal på vår måte!

4 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad, boblebad

Høgtun – en av Hemsedals råeste eiendommer!

Like ved Hemsedal skisenter, ved den fantastiske elven Hemsila, finner du denne flotte eiendommen. Her kan du sette deg på sykkelen og sykle rett bort i den nye flytstien eller sykle den naturskjønne veien langs elven til Tuv og Rjukandefossen.

I hytta kan du blant annet nyte måltider i gildehallen eller noe godt i glasset i det store boblebadet.

Velkommen til Høgtun!

6 soverom, 12 sengeplasser, 7 bad, badstue, elbillader

Alpin Lodge – midt i bakken ved Skigaarden

Midt i bakken og i hjertet av Hemsedal Skisenter, finner du Alpin Lodge. Her kommer preppemaskinen og prepper selve inngangspartiet, og du kan ta på deg skiene og sette fart rett ut i bakken. 

I denne fantastiske hytta kan du boltre deg på flere hundre kvadratmeter og nyte alle de flotte detaljene. Hytta holder gjennomgående meget høy standard og kombinert med utsikten over Hemsedal, er dette noe av det råeste du kan få her i dalen. 

Velkommen til Alpin Lodge!

Ta kontakt med oss i proHemsedal på info@prohemsedal.com for mer informasjon om denne enheten.

5 soverom, 12 sengeplasser, 6 bad, badstue

The View – fantastisk funkishytte midt i Skarsnuten

På kanten av stupet, rett under Skarsnuten Hotel, finner du Hemsedals råeste takterrasse og utsikt. Denne hytta har en spennende arkitektur og rommer blant annet et flott kjøkken, spisestue og stue med peis, samt et romslig badstubad.

På The View, kan du ta på skiene rett utenfor døren og gli rett ut i alpinbakken som går rett forbi hytta.

Velkommen til The View!

5 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad, elbillader

The Hills – ved Hemsedal Skisenter

1100 meter over hverdagen ligger The Hills og speiler seg i fjellsidene. Dette er hytta for den kresne og moderne gjesten. Spennende funkisarkitektur som rommer alt fra vinkjeller,  heis, fantastiske oppholdsrom og mulighet for eget konferanserom.

The Hills er plassert midt i bakken, med mange aktiviteter rett utenfor døren. Her ligger alt til rette for et særdeles minnerikt opphold.

Velkommen til The Hills!

6 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad, badstue

Skarstunet – ved Hemsedal Skisenter

På Skarstunet får du en storslått utsikt over Hemsedal. Enten man koser seg ute på terrassen eller finner roen inne rundt den store åpne peisen.

Få meter unna kan du enten skli ut i Hemsedals fantastiske alpinsenter eller spenne på deg langrennskiene hvis du foretrekker et roligere tempo. Et steinkast unna kan du klatre en av Norges første Via Ferrata-ruter både vinter og sommer. Hytta ligger også bare en liten gåtur fra Skarsnuten Hotell hvor du kan nyte fantastisk mat og drikke helt på tuppen av fjellet.

Velkommen til Skarstunet!

3 soverom , 8 sengeplasser, 2 bad, elbillader

Fýri Tunet – rett ved Fýri Resort

Denne splitter nye leiligheten, ligger midt i blinken for deg som ønsker nærhet til skibakken, langrennsløyper og alt Fýri Resort kan tilby av fasiliteter. Leiligheten har nydelig utsikt opp mot fjellene og sol store deler av dagen.

«Fýri Tunet» er smakfull innredet med designmøbler og vakker kunst som skaper en lun og luksuriøs atmosfære. Dette er leiligheten for deg som setter pris på kvalitet.

Velkommen til Fýri Tunet. 

3 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Fýri Chalet – rett ved Fýri Resort

Denne hytta ligger i det populære området som kalles Tottelie. Et lite steinkast unna finner du Fýri Resort som på kort tid har blitt Hemsedals nye IT-sted.

Fýri Lodge ligger perfekt til for alle slags aktiviteter, sommer som vinter. På vinterstid er det ikke langt unna en transportheis som tar deg direkte til skisenteret eller du kan ta på randoneeskiene og starte på Sentrumsløypa.

Når man er tilbake fra tur, kan man samles rundt det imponerende spisebordet mens peisen varmer godt.

Velkommen til Fýri Chalet!

4 soverom, 8 sengeplasser (+2), 3 bad

Tottelie 11 – moderne hytte rett ved Fýri Resort

Denne flotte og moderne hytta ligger åpent og solrikt til, med vakker utsikt mot Skarsnuten og alpinanlegget. Her får du ski-in/ski-out og kort vei til langrennsløyper. Et steinkast unna ligger populære Fyri Resort med sine mange populære fasiliteter og restauranter.

Hytta er velutstyrt og holder en meget høy standard. I kjelleren finner du TV-stue med skrivebord hvor du kan sette opp dit eget hyttekontor. Her får du også direkte tilgang til en romslig skibod.

Velkommen til Tottelie 11!

3 soverom, 2 barnerom, 10 sengeplasser, 2 bad, badstue

Roni Chalet – hyggelig familiehytte ved Roni Heisen

På denne hyggelige familiehytta, får man ski in/ski out ut i Roni bakken. Et steinkast unna, finner Skigaarden med alle dens fasiliteter. Er du langrenn- eller toppturentusiast,  er dette området perfekt for din neste magiske tur.

Inne i hytta, er det en lun og koselig atmosfære med store oppholdsrom og en fantastisk spisestue som innbyr til gode måltider med familie, venner eller gode kollegaer. To store peiser, skaper den gode hyttefølelsen.

Velkommen til Roni Chalet!

5 soverom, 11 sengeplasser, 2 bad

Chalet Grøndalen – nydelig familiehytte i Grøndalen

Ved foten av vakre Grøndalen finner du en stor smakfull tømmerhytte som er perfekt for storfamilien, ledergruppen eller vennegjengen. Beliggenheten legger alt til rette for et aktivt opphold.

Turmulighetene er uendelige både sommer og vinter. Golfbane og tennisbane ligger et steinkast unna. Etter en aktiv dag nytes kvelden på den romslige terrassen, roen og stillheten senker seg.

Velkommen til Chalet Grøndalen!

5 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Hemsen – midt i Holdeskaret

Denne familiehytta fra 2017 ligger flott til med utsikt til Systerskaret og utover hele Holdeskaret.
Her kan du ta på deg toppturskiene rett utenfor døren å bestige Røgjin som ligger 1370 m.o.h. Dette er en fantastisk flott topptur for alle aldre. Det er selvfølgelig mulig å ta turen på truger også.

Det er kun 200 meter til nærmeste langrennsløype i Holdeskaret hvor du kommer inn på Beihovdløypa. Hva med et lite stopp i solveggen ved Flævasshytta? Har kan dere blant annet få kjøpt nystekte vafler og varm kakao.

Velkommen til Hemsen!

11 soverom, 30 sengeplasser, 11 bad, storkjøkken, badstue

Skogshorn 1728 – storhytte med storslått beliggenhet

Ved foten av storslagne fjellet Skogshorn og kun 15 minutter fra Hemsedal sentrum, finner du denne klassiske storhytta. Her er finner man blant annet en stor felles stue/spisesal, storkjøkken og en fantastisk atmosfære.

Dette er det perfekte utgangspunktet for mange slags aktiviteter og eksepsjonelle turmuligheter vinter som sommer.

Velkommen til Skogshorn 1728!

3 soverom , 7 sengeplasser og 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 1 – ved Hemsedal Skisenter

Ut av de store panorama vinduene i stuen, får du en fantastisk skue utover dalen. Leiligheten har en luftig takhøyde og det er gjennomgående høy standard på materialvalg.

Rett utenfor døren finner du alt Hemsedal kan by på sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten 905-1! 

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 2 – ny og lekker leilighet med utrolig utsikt

I denne smakfulle leiligheten, får du en helt utrolig utsikt over skisenteret og resten av Hemsedal. Det er ski in/ski out med umiddelbar nærhet til alt du har lyst til å oppleve i dalen.

Leiligheten er luftig og spiseplassen har en sentral plassering midt i den åpne stuen. Her ligger alt til rette for å skape gode minner, sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 2!

3 soverom,  8 sengeplasser, 1 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 3 – nydelig penthouse leilighet

Dette er kanskje en av Hemsedals råeste Penthouse leilighet med utsikt over hele Hemsedal som tar pusten fra deg.

Elegant og klassisk møblert med en lun og god atmosfære. Her kan man kan trekke seg tilbake når kvelden kommer etter en aktiv dag. Leiligheten har ski in/ski out og kun noen få meter til populære Skarsnuten og alt de kan by på.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 3!

3 soverom,  10 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 4 – fantastisk hjørneleilighet

Denne fantastiske hjørneleiligheten har ski in/ski out, rett utenfor døren. Leiligheten har en upåklagelig beliggenhet med kort vei til Skarsnuten Hotel og alle deres fasiliteter.

Leiligheten er nydelig innredet med innslag av sterke farger, lekre møbler og spennende kunst. Den ekstra store balkongen, bader i sol fra morgen til kveld.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 4!

4 soverom, 9 sengeplasser, 1 bad, stort kjøkken med hyggelig spiseplass med peis, lekker stue med peis. Hund tillatt!

Evang Gård – i Hemsedal sentrum

Idyllisk gård sentralt i Hemsedal sentrum.

På denne fantastiske eiendommen kan du nyte smakfull innredning og flott kunst.
Her kan du virkelig kose deg sammen med venner eller familien.
Ute er det stor boltreplass for både liten, stor og de firbeinte. Det er kort vei til sentrum
og alle dens spennende muligheter. Skibuss går hver dag og er kun 400 m. unna.

VELKOMMEN TIL EVANG GÅRD !

4 soverom , 10 sengeplasser, 2 bad, badstue

Vardehytta – ved Hemsedal Skisenter

Denne koselige hytta ligger midt i smørøyet for deg som liker å stå på alpint. Den har flott utsikt mot skibakkene og resten av Skarsnuten.

Her får du den gode hyttefølelsen etter en lang dag i bakken. Her kan du ta en deilig badstue og nyte resten av kvelden foran peisen.

Velkommen til Lille Varden! 

2 soverom , 4 sengeplasser, 1 bad, elbillader

Snøya – rett ved Hemsedal Skisenter

Denne helt nye leiligheten ligger vestvendt med flott utsikt til skianlegget og mektige fjell. Med kort vei til både skianlegget og sentrum, er dette leiligheten for deg som ønsker å bruke hele Hemsedal og alt stedet har å by på.

Den smakfulle innredningen og valget av farger, gir deg den gode følelsen når du kommer inn etter en lang og aktiv dag ute.

Velkommen til Snøya! 

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge – 1 – midt i Skarsnuten

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge – 1!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge – 2 – midt i Skarsnuten

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge – 2!

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, badstue

Skarsbu – nydelig leilighet i Skarsnuten!

I denne leiligheten får du en storslagen utsikt utover hele dalen. Her er det nydelig sol fra tidlig morgen til langt ut på ettermiddagen. Den lune og store terrassen innbyr til deilige ettermiddager rundt bålkulen med fakkellys.

Etter en aktiv dag ute, kan man nyte den varme badstuen eller senke seg ned i et behagelig skumbad i badekaret.

Leiligheten er nylig oppgradert med plassbygde senger på alle sovcrom og har overalt en høy standard!

Velkommen til Skarsbu!

3 soverom, 6 sengeplasser, ett bad

Golfhytta – ved Golf Alpin Hemsedal

På Golf Alpin Hemsedal finner du denne flotte nye hytta. Her kan du være så heldig at du får besøk av gaupe, elg eller harepus på terrassen. Med andre ord Golf Alpin er et fredelig område omgitt av vill natur. Ca 100 meter fra inngangsdøren har du tilgang til 18-hulls golfbane og turmuligheter for alle.

Den store terrassen innbyr til mange hyggelige kvelder foran bålpannen – og solen er på besøk til langt på kveld.

Velkommen til Golfhytta!

 7 soverom, 18 senger, 7 bad

Ragnarbu – ved Hemsedal Skisenter

På kanten, nesten 1000 m.o.h finner du fantastiske Ragnarbu. Denne store flotte tømmerhytta har magisk utsikt over dalen. Oppholdsrommene er store og innholdsrike. Kjøkkenet med peis er perfekt for å samle familie, kollegaer eller venner for et smakfullt måltid, enten du vil lage mat selv eller leie kokk for anledningen.

I Ragnarbu finner du en egen spa-avdeling med mulighet for å leie inn massør kombinert med et deilig bad ute i hyttas utendørsboblebad og badstu – alt ligger til rette for et fantastisk opphold. Hytta ligger midt i smørøyet, med alt Hemsedal har å by på, vinter (ski in/ski out) som sommer.

Velkommen til Ragnarbu!