Hyttesjarm med hotellfølelse

Når du leier gjennom proHemsedal er hyttekosen klar før du kommer frem. Vi fyrer opp i peisen og tenner levende lys på bordet. Om dere ønsker kan det stå en kokk på kjøkkenet og legge siste hånd på en herlig middag. En rekke andre goder kan også gi oppholdet en følelse av luksus. Du kan bestille frokost ”på rommet”, massasje på hytta eller sertifisert barnevakt om det frister med et besøk hos en av våre restaurantpartnere. Vi møter dere alltid når dere sjekker inn og vi ser dere vel avgårde når dere reiser hjem. Det koster ikke noe ekstra når vi gjør det lille ekstra!

6 soverom, 9 sengeplasser, 2 bad

Skarstunet – ved Hemsedal Skisenter

På Skarstunet får du en storslått utsikt over Hemsedal. Enten man koser seg ute på terrassen eller finner roen inne rundt den store åpne peisen.

Få meter unna kan du enten skli ut i Hemsedals fantastiske alpinsenter eller spenne på deg langrennskiene hvis du foretrekker et roligere tempo. Et steinkast unna kan du klatre en av Norges første Via Ferrata-ruter både vinter og sommer. Hytta ligger også bare en liten gåtur fra Skarsnuten Hotell hvor du kan nyte fantastisk mat og drikke helt på tuppen av fjellet.

Velkommen til Skarstunet

4 soverom, 11+1 sengeplasser, 2 bad

The Hills – ved Hemsedal Skisenter

1100 meter over hverdagen ligger The Hills og speiler seg i fjellsidene. Dette er hytta for den kresne og moderne gjesten. Spennende funkisarkitektur som rommer alt fra vinkjeller,  heis, fantastiske oppholdsrom og mulighet for eget konferanserom.

The Hills er plassert midt i bakken, med mange aktiviteter rett utenfor døren. Her ligger alt til rette for et særdeles minnerikt opphold.

Velkommen til The Hills

5 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Hemsen – midt i Holdeskaret

Denne familiehytta fra 2017 ligger flott til med utsikt til Systerskaret og utover hele Holdeskaret.
Her kan du ta på deg toppturskiene rett utenfor døren å bestige Røgjin som ligger 1370 m.o.h. Dette er en fantastisk flott topptur for alle aldre. Det er selvfølgelig mulig å ta turen på truger også.

Det er kun 200 meter til nærmeste langrennsløype i Holdeskaret hvor du kommer inn på Beihovdløypa. Hva med et lite stopp i solveggen ved Flævasshytta? Har kan dere blant annet få kjøpt nystekte vafler og varm kakao.

Velkommen til Hemsen!

4 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad

Chalet – i Grøndalen

Ved foten av vakre Grøndalen finner du en stor smakfull tømmerhytte som er perfekt for storfamilien, ledergruppen eller vennegjengen. Beliggenheten legger alt til rette for et aktivt opphold.

Turmulighetene er uendelige både sommer og vinter. Golfbane og tennisbane ligger et steinkast unna. Etter en aktiv dag nytes kvelden på den romslige terrassen, roen og stillheten senker seg.

Velkommen til hytta i Grøndalen

 7 soverom, 18 senger, 7 bad

Ragnarbu – ved Hemsedal Skisenter

På kanten, nesten 1000 m.o.h finner du fantastiske Ragnarbu. Denne store flotte tømmerhytta har magisk utsikt over dalen. Oppholdsrommene er store og innholdsrike. Kjøkkenet med peis er perfekt for å samle familie, kollegaer eller venner for et smakfullt måltid, enten du vil lage mat selv eller leie kokk for anledningen.

I Ragnarbu finner du en egen spa-avdeling med mulighet for å leie inn massør kombinert med et deilig bad ute i hyttas utendørsboblebad og badstu – alt ligger til rette for et fantastisk opphold. Hytta ligger midt i smørøyet, med alt Hemsedal har å by på , vinter(ski in – ski out) som sommer.

Velkommen til Ragnarbu 

3 soverom, 6 sengeplasser, ett bad

Golfhytta – ved Golf Alpin

På Golf Alpin finner du denne flotte nye hytta. Her kan du være så heldig at du får besøk av gaupe, elg eller harepus på terrassen. Med andre ord Golf Alpin er et fredelig område omgitt av vill natur. Ca 100 meter fra inngangsdøren har du tilgang til 18-hulls golfbane og turmuligheter for alle.

Den store terrassen innbyr til mange hyggelige kvelder foran bålpannen – og solen er på besøk til langt på kveld.

Velkommen til Golf Alpin

10 gjesterom med bad, 28 sengeplasser

Hallingstugu – Fausko Gjestegard

Hallingstugu er et stor laftet gjestehus fra 1998, et lite hotell med hyttefølelse.

Den er bygd i tradisjonell laftestil. Stuen har langbord til de hyggelige middagene, grue og store vinduer med utsikt til vakre Grøndalen. Perfekt for storfamilien, bedrifter eller vennegjengen som ønsker å bo i tradisjonelle omgivelser med det lille ekstra.

Velkommen til Hallingstugu

3 soverom, totalt 10 sengeplasser, 3 bad

Kornmagasinet – Fausko Gjestegard

Denne historiske bygningen er en av Hallingdals eldste. Her er det så mye historie i veggene at man krummer nakken litt ekstra når man går inn døren i respekt for det som en gang var. Bygningen var opprinnelig kornmagasin for hele Hemsedal, og stod på 1700-tallet ved siden av den lokale stavkirken på Kyrkjebøen.

I 2010 ble bygget satt i stand som gjestehus. Her kan du nyte moderne fasiliteter, med historie i veggene.

Velkommen til Kornmagasinet

6 soverom med inntil 15 sengeplasser, 4 bad

Skysstasjonen – Fausko Gjestegard

Skysstasjonen ble etablert i 1870 av Ola Fauske. Dette ble den gangen en viktig mellomstasjon for reisende mellom øst og vest.

Under krigen ble den okkupert av tyskerne, og man kan fremdeles se spor etter hestene som sto inne på stuegulvet. Skysstasjonen er fremdeles det naturlige midtpunktet for Fausko Gjestergard.

Velkommen til gards

3 soverom , 6 sengeplasser og 2 bad

Skarsnuten Panorama 905 – ved Hemsedal Skisenter

Ut av de store panorama vinduene har du fantastisk skue utover dalen. Leiligheten har luftig takhøyde og høy standard på materialvalg. Rett utenfor døren finner du alt Hemsedal kan by på sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten Panorama 905. 

3 soverom med inntil 8 sengeplasser, 2 bad

Skarsbu – leilighet i Skarsnuten med rå utsikt

I denne leiligheten får du en storslagen utsikt utover hele dalen. Her er det nydelig morgensol og sol til langt ut på ettermiddagen. Den lune og store terrassen innbyr til deilige ettermiddager rundt bålkulen med fakkellys.

Leiligheten ble nylig oppgradert og har en høy standard.

Det er 8 sengeplasser fordelt på 3 soverom. Alle soverom har plassbygde senger med store skuffer hvor man kan plassere bagasjen.
Alle soverommene har 160 senger med Jensen madrasser. Et av rommene har overseng samt en sofa på 180 som kan brukes som ekstra seng etter behov.

Det er 2 bad i leiligheten hvor et av badene har badekar og badstue. På dette badet finner du også en vaskemaskin med tørketrommel.

Velutstyrt kjøkken med blant annet Nespressomaskin.

Velkommen til Skarsbu!