Flotte hytter og leiligheter med hotellfølelse

Når du leier gjennom proHemsedal er hyttekosen klar før du kommer frem. Vi fyrer opp i peisen og tenner levende lys på bordet. Om dere ønsker kan det stå en kokk på kjøkkenet og legge siste hånd på en herlig middag. En rekke andre goder kan også gi oppholdet en følelse av luksus. Du kan bestille frokost ”på rommet”, massasje på hytta eller sertifisert barnevakt om det frister med et besøk hos en av våre restaurantpartnere. Vi møter dere alltid når dere sjekker inn og vi ser dere vel avgårde når dere reiser hjem. Velkommen til Hemsedal på vår måte!

5 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad, kjellerstue, garasje, elbillader

The Hills – i populære Skarsnuten

I naturskjønne Skarsnuten, ligger den flotte arkitekttegnede hytta The Hills. Denne hytta gir den perfekte balansen mellom komfort og natur både sommer og vinter. Med ski-in/ski-out, er det fantastiske skisenteret kun meter unna hytteveggen.

I hytta finner du blant annet 5 soverom, 2 bad, stor stue med spisestue og kjøkken, temperert vinrom, direkte adkomst fra garasje og inn i hytta, samt heis gjennom alle etasjer.

Her ligger alt til rette for et særdeles minnerikt opphold i fantastiske Hemsedal.

Velkommen til The Hills!

4 soverom, 10 sengeplasser, 3 bad, steambadstue, trimrom

Tindekroken 5 – rett ved Skigaarden

Denne hytta er en perle når det gjelder arkitektur, interiør og ikke minst beliggenhet. Med fantastisk utsikt over Hemsedal og rett ved Skigaarden, ligger denne hytta akkurat der man ønsker for en aktiv ferie.

På tre etasjer får man blant annet 4 soverom, 10 sengeplasser, 2 peiser, 3 bad, steambadstue og treningsrom.

Velkommen til Tindekorken 5!

5 soverom, 10 sengeplasser, 5 bad, boblebad

Chalet Champagne – midt i Skarsnuten

Denne ikoniske hytta ligger i første rekke med en helt fantastisk utsikt over dalen og fjellene. Med spennende arkitektur og flotte detaljer, er dette hytta for deg som ønsker det litt spesielle. Her får du flere oppholdsrom, flotte soverom og delikate bad. Oppkjørsel og uteplasser er oppvarmet og fra garasjen kommer du deg tørrskodd inn i hytta.

Velkommen til Chalet Champagne! 

9 soverom, 20 sengeplasser, 5 bad, boblebad, motstrømsbasseng

The Box – unik hytte midt i Skarsnuten.

Velkommen til denne drømmen av en hytte, The Box. Her kan du nyte en magisk utsikt over fjellene, alpinsenteret og Hemsedal «by». Hytta ligger sentralt i Skarsnuten, kun ti minutters gange fra flotte Skarsnuten hotel.

Vinterstid har The Box ski in ski out via transportløype som sklir deg rett inn i hjertet av skisenteret. Det er kort vei til langrennsløypene og toppturene. Etter en aktiv dag, året rundt, kan du nyte badstue, 2 jacuzzier eller svimspa. Hytta har stor spisestue og stue som egner seg perfekt til kvelder med gode venner, familie eller kollegaer. Innebygd lydanlegg i alle rom, og et meget velutstyrt kjøkken.

Velkommen til The Box!

4 soverom, 12 sengeplasser, 2 bad, 2 stuer, elbillader

Fjellnest 312 – sentralt ved skisenteret

Denne splitter nye leiligheten ligger sentralt til mellom skisenteret og Hemsedal sentrum.  Et steinkast unna finner du populære Fyri Resort.

Leilighetene består av 4 soverom, 12 sengeplasser, 2 stuer med TV, 2 bad og stort kjøkken med alt av utstyr. Fra de store panoramavinduene i stuen, får man flott utsikt mot skisenteret og Totten.

Velkommen til Fjellnest 312! 

4 + 1 soverom, 12 + 2 sengeplasser, 2 bad, 2 garasjeplasser

The Mountain Lodge – med panoramautsikt øverst i Skarsnuten

Denne moderne og flotte tømmerhytta har både sjarm og sjel. Med panoramautsikt over dalen, ski-in/ski-out og kun 5 minutters gange fra populære Skarsnuten Hotel, ligger denne hytta midt i smørøyet!

Her kan du kjøre rett inn i garasjen og gå opp i hytta gjennom omkledningsrommet hvor du også kan oppbevare skiklær og utstyr.

Hytta er perfekt for turer med familie, venner og ikke minst firmasamlinger.

Velkommen til The Mountain Lodge!

4 soverom, hems, 12 sengeplasser, 2 bad,

Totteskogen 2 – rett ved Fyri Resort

Denne flotte hytta ligger sentralt til bare et steinkast unna skisenteret, Hemsedal sentrum og populære Fyri Resort. Her er det kort vei til både  langrennsløyper og skisenter.

Hytta består av to deler. En del med stort oppholdsrom med kjøkken og en del med soverom, bad og hems.

Velkommen til Totteskogen 2! 

3 soverom, 6 sengeplasser, 2 bad, badstue, parkeringsplass, gasspeis, tv på alle soverom

Fjellandsbyen 302 – midt i barnebakken

Denne splitter nye leiligheten ligger midt i smørøyet i det nye området kalt Fjellandsbyen. Her får du panoramautsikt over bakken, innedørsparkering, tilgang til treningsrom m.m.

Leilighetene har 3 soverom med dobbeltseng og TV, 2 bad, badstue og gasspeis.

Velkommen til Fjellandsbyen 302! 

5 soverom, 12 sengeplasser, 2 bad, boblebad, garasje

Solheisen Lodge – fantastisk hytte i flotte Grøndalen

I vakre Grøndalen, kun 10 minutter fra Hemsedal sentrum, finner du denne flotte hytta. Plasseringen i fjellsiden gjør at du får en storslagen utsikt over Grøndalen og skisenteret Solheisen.

Her får du kvalitet både inne og ute med utsøkte materialer og lekre detaljer. Hytta har blant annet 5 soverom, 2 bad, stor stue med en flott peis samt spisestue og kjøkken. På den romslige verandaen finner du et stor boblebad med en samme storslagne utsikten.

Velkommen til Solheisen Lodge!

6 soverom, 12 sengeplasser, 7 bad, badstue, elbillader

Alpin Lodge – midt i bakken ved Skigaarden

Midt i bakken og i hjertet av Hemsedal Skisenter, finner du Alpin Lodge. Her kommer preppemaskinen og prepper selve inngangspartiet, og du kan ta på deg skiene og sette fart rett ut i bakken. 

I denne fantastiske hytta kan du boltre deg på flere hundre kvadratmeter og nyte alle de flotte detaljene. Hytta holder gjennomgående meget høy standard og kombinert med utsikten over Hemsedal, er dette noe av det råeste du kan få her i dalen. 

Velkommen til Alpin Lodge!

Ta kontakt med oss i proHemsedal på info@prohemsedal.com for mer informasjon om denne enheten.

5 soverom, 12 sengeplasser, 6 bad, badstue

The View – fantastisk funkishytte midt i Skarsnuten

På kanten av stupet, rett under Skarsnuten Hotel, finner du Hemsedals råeste takterrasse og utsikt. Denne hytta har en spennende arkitektur og rommer blant annet et flott kjøkken, spisestue og stue med peis, samt et romslig badstubad.

På The View, kan du ta på skiene rett utenfor døren og gli rett ut i alpinbakken som går rett forbi hytta.

Velkommen til The View!

4 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad, badstue, peis

Svarthetta – arkitekttegnet hytte i Skarsnuten

Dette er hytta for deg som elsker moderne arkitektur. Hytta ligger flott til med panorama utsikt over Skarsnuten og alpinanlegget. Et steinkast unna ligger populære Skarsnuten Hotel med alle deres fasiliteter.

I denne hytta finner du 4 soverom, 2 bad, badstue og en stor stue med spisestue og kjøkken. På den ene veggen finner man en flott peis for den ekstra lille kosen.

Velkommen til Svarthetta!

5 soverom , 20 sengeplasser, 2 bad + toalett, ski-in

Tottenheim – på populære og sentrumsnære NyØrk

Denne flotte storhytta er perfekt for firmaturen, vennegjengen eller familier. Hytta ligger flott til i populære NyØrk, kun minutter unna Hemsedal sentrum. Langrennsløypene går rett utenfor døren og det er ski-in til hytta fra Sentrumsløypa.

Hytta har en stor stue med peis og imponerende takhøyde. Rundt det store spisebordet, kan alle samles for allmøter og fellesmåltider.

Velkommen til Tottenheim! 

4 soverom , 8+2 sengeplasser, 2 bad, badekar, ski-in/ski-out

Tottelie 5 – rett ved Fýri Resort

I populære Tottelie, et lite steinkast unna finner du Fýri Resort, finner du denne flotte hytta.

Her får du en smakfullt innredet hytte med lekker belysning.

Hytta ligger perfekt til for alle slags aktiviteter, sommer som vinter. På vinterstid er det ikke langt unna en transportheis som tar deg direkte til skisenteret eller du kan ta på randoneeskiene og starte på Sentrumsløypa.

Velkommen til Tottelie 5! 

3 soverom, 10 (+2) sengeplasser, kjellerstue, 2 bad

Tottelie 35 – rett ved Fýri Resort

Denne hytta ligger i det populære området som kalles Tottelie. Et lite steinkast unna finner du Fýri Resort som på kort tid har blitt Hemsedals nye IT-sted.

Tottelie 35 ligger perfekt til for alle slags aktiviteter, sommer som vinter. På vinterstid er det ikke langt unna en transportheis som tar deg direkte til skisenteret eller du kan ta på randoneeskiene og starte på Sentrumsløypa.

Når man er tilbake fra tur, kan man samles rundt det imponerende spisebordet mens peisen varmer godt.

Velkommen til Tottelie 35!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 14 – nydelig endeleilighet i hotellbygget

Flott endeleilighet med flott intern beliggenhet i privat eierfløy på Fyri Resort!

Denne endeleiligheten har sydvendt utsikt mot «Fyriløypa» og mot skisenteret. Det er store panoramavinduer med solskjerming pluss en balkong. Det er et stort oppholdsrom som rommer kjøkken, spisestue og salong. Her finner du også en stor gasspeis.
Beliggenheten er ypperlig for deg som ønsker å nyte fritiden til det optimale – her starter langrenn-, alpin – og toppturen rett utenfor Fyri. Og i tøffelavstand fra leiligheten ligger fantastiske mat- og drikkeopplevelser!

Velkommen til Fýri Resort Nr. 14!

3 soverom, 6 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 23 – koselig leilighet i hotellbygget

I det lekre hotellet Fýri Resort, finner du denne nye leiligheten. Her parkerer du i kjelleren og tar heisen rett opp utenfor leiligheten.

Leiligheten består av 3 soverom, 2 bad og romslig kjøkken og stue i ett. Man har også tilgang til skibod i kjelleren.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 23!

3 soverom, 4 sengeplasser + 2 på sovesofa, 2 bad, garasje

Fýri Resort Nr. 24 – koselig leilighet i hotellbygget

I det lekre hotellet Fýri Resort, finner du denne koselige leiligheten. Her parkerer du i kjelleren og tar heisen rett opp til den private delen av hotellet.

Leiligheten består av 3 soverom, 2 bad og romslig kjøkken og stue i ett. Her får man nydelig utsikt mot Kyrkjebønøse, sommer som vinter! Transportheisen rett utenfor, tar deg videre til skisenteret og hjem kommer du via Sentrumløypa.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 24!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 25 – flott leilighet i hotellbygget

Denne nye og romslige leiligheten, ligger bra til i Fýri Resort. Her får du direkte tilgang til hotellet og alle dets fasiliteter. Rett utenfor døren kommer du rett til transportheisen til skisenteret. I kjelleren kan du oppbevare skiene dine i en egen avlåst bod.

Leiligheten består av 3 romslige soverom, 2 bad og en stor stue med en stor og deilig gasspeis.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 25!

3 soverom, 6 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 28 – smakfull leilighet i hotellbygget

Denne smakfulle leiligheten, ligger i en av fløyene i tilknytning til hotellet Fýri Resort.

Her kan man gå tørrskodd til hotellets restauranter og andre fasiliteter. Leiligheten er innredet i smakfulle toner og har mange flotte detaljer.

Rett utenfor døren kommer du til transportheisen til skisenteret. I kjelleren kan du oppbevare skiene dine i en egen avlåst bod.

Leiligheten består av 3 flotte soverom, 2 bad og stue med en deilig gasspeis.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 28!

3 soverom, 6 + 2 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 42 – fantastisk toppleilighet i hotellbygget

I toppetasjen i leilighetsfløyen på Fýri Resort, finner du denne smakfulle leiligheten. Med nydelig interiør, lekre farger og en fantastisk utsikt mot Kyrkjebønøse, er dette en leilighet du vil nyte å oppholde deg i.

Rett utenfor døren kommer du til transportheisen til skisenteret. I kjelleren finner du garasje og skibod.

Leiligheten består av 3 fine soverom, 2 bad og stor stue med en deilig gasspeis.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 42!

3 soverom, 6 sengeplasser, hems med sovesofa, 3 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 43 – nydelig penthouse leilighet inne i hotellbygget

Flott toppleilighet med god intern beliggenhet i privat eierfløy ved Fyri Resort!

Leiligheten strekker seg over to innholdsrike plan med sydvendt utsikt mot «Fyriløypa». Store oppholdsrom i begge etasjer, generøs takhøyde og store vindusflater som skaper god romfølelse.
Beliggenheten er ypperlig for deg som ønsker å nyte fritiden til det optimale – her starter langrenn-, alpin – og toppturen rett utenfor Fyri. Og i tøffelavstand fra leiligheten ligger fantastiske mat- og drikkeopplevelser!

Velkommen til Fýri Resort Nr. 43!

5 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad, elbillader

Hemsen – midt i Holdeskaret

Denne familiehytta fra 2017 ligger flott til med utsikt til Systerskaret og utover hele Holdeskaret.
Her kan du ta på deg toppturskiene rett utenfor døren å bestige Røgjin som ligger 1370 m.o.h. Dette er en fantastisk flott topptur for alle aldre. Det er selvfølgelig mulig å ta turen på truger også.

Det er kun 200 meter til nærmeste langrennsløype i Holdeskaret hvor du kommer inn på Beihovdløypa. Hva med et lite stopp i solveggen ved Flævasshytta? Har kan dere blant annet få kjøpt nystekte vafler og varm kakao.

Velkommen til Hemsen!

4 soverom , 8 sengeplasser, TV-stue

NyØrkgutu 51 – lekker tømmerhytte i sentralt og populært område

Denne flotte tømmerhytta ligger i det populære området NyØrk. Kun et steinkast unna Hemsedal sentrum og kort vei til skisenteret. Rett utenfor døren kommer du rett ut i langrennsløypene eller du kan spenne på deg toppturskiene og gå rett ut i Sentrumsløypa. Hytta ligger usjenert til i en blindvei.

Hytta er moderne og lekkert innredet med store gulvflater. Det er 4 romslige soverom, 2 bad og egen TV stue i overetasjen.

Velkommen til NyØrkgutu 51! 

6 soverom, 12 sengeplasser, 6 bad, boblebad, badstue

Kaggjin Øvre – i sentrale Totteskogen

Denne flotte hytta litter i hjertet av Hemsedal med kort avstand til alpinbakker, langrennsløyper, tur og sykkelstier. Det er også gangavstand til populære Fyri Resort og Hemsedal sentrum.

Hytta har 4 soverom med eget bad, stor stue med gasspeis, stor spaavdeling, stor kjellerstue, dobbelgarasje m.m. Dette er en fantastisk hytte som må oppleves!

Velkommen til Kaggjin Øvre!

4 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, peis

Røvarklanten NyØrk – helt ny og lekker familiehytte

I det populære området NyØrk finner du denne splitter nye hytta. NyØrk er en liten gåtur fra Hemsedal sentrum. Rett utenfor døren finner du flotte langrennsløyper og fra Sentrumsløypa har du ski-in helt til døren.

Hytta er toppmoderne vhor alle møbler, hvitevarer etc. er nytt. Her kan storfamilien virkelig kose seg i stille og barnevennlige omgivelser.

Velkommen til Røvarklanten NyØrk!

3 soverom , 7 sengeplasser og 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 1 – ved Hemsedal Skisenter

Ut av de store panorama vinduene i stuen, får du en fantastisk skue utover dalen. Leiligheten har en luftig takhøyde og det er gjennomgående høy standard på materialvalg.

Rett utenfor døren finner du alt Hemsedal kan by på sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten 905-1! 

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 2 – ny og lekker leilighet med utrolig utsikt

I denne smakfulle leiligheten, får du en helt utrolig utsikt over skisenteret og resten av Hemsedal. Det er ski in/ski out med umiddelbar nærhet til alt du har lyst til å oppleve i dalen.

Leiligheten er luftig og spiseplassen har en sentral plassering midt i den åpne stuen. Her ligger alt til rette for å skape gode minner, sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 2!

3 soverom,  8 sengeplasser, 1 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 3 – nydelig penthouse leilighet

Dette er kanskje en av Hemsedals råeste Penthouse leilighet med utsikt over hele Hemsedal som tar pusten fra deg.

Elegant og klassisk møblert med en lun og god atmosfære. Her kan man kan trekke seg tilbake når kvelden kommer etter en aktiv dag. Leiligheten har ski in/ski out og kun noen få meter til populære Skarsnuten og alt de kan by på.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 3!

3 soverom,  10 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje med elbillader, 2 elsykler til utlån

Skarsnuten 905 – 4 – fantastisk hjørneleilighet

Denne fantastiske hjørneleiligheten har ski in/ski out, rett utenfor døren. Leiligheten har en upåklagelig beliggenhet med kort vei til Skarsnuten Hotel og alle deres fasiliteter.

Leiligheten er nydelig innredet med innslag av sterke farger, lekre møbler og spennende kunst. Den ekstra store balkongen, bader i sol fra morgen til kveld.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 4!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje

Skarsnuten 905 – 5 – lekker og lys leilighet med flott utsikt.

Denne leiligheten er eksklusivt og lekkert innredet. Den har nydelig utsikt over skisenteret og resten av Hemsedal.

Her får du smakfulle soverom og et nydelig lyst bad med fine detaljer. Leiligheten har ski-in/ski-out og kun noen få meter til populære Skarsnuten Hotel og alt de kan by på.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 5!

4 soverom, 7 + 2 sengeplasser, 2 bad, badstue

Røggjin Nr. 7 – ved Hemsedal skisenter

Denne stilfulle leiligheten over to etasjer, ligger midt i smørøyet i Hemsedal. En liten gåtur unna finner du skisenteret, restauranter og andre aktiviteter. Fra leiligheten har du nydelig utsikt til fjellpanoramaet fra øst til vest slik som mot Skurvefjell, Kyrkjebønnøse og Leinenøse.

Etter en lang dag ute, kan man slappe av i badstuen før man lager nydelige måltider sammen på det flotte kjøkkenet.

Velkommen til Røggjin Nr. 7

4 soverom, 9 sengeplasser, 1 bad, stort kjøkken med hyggelig spiseplass med peis, lekker stue med peis. Hund tillatt!

Evang Gård – i Hemsedal sentrum

Idyllisk gård sentralt i Hemsedal sentrum.

På denne fantastiske eiendommen kan du nyte smakfull innredning og flott kunst.
Her kan du virkelig kose deg sammen med venner eller familien.
Ute er det stor boltreplass for både liten, stor og de firbeinte. Det er kort vei til sentrum
og alle dens spennende muligheter. Skibuss går hver dag og er kun 400 m. unna.

VELKOMMEN TIL EVANG GÅRD !

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge – C1 – ved Skarsnuten Hotel

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge – 1!

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, peis

Ski Lodge C2 – flott leilighet midt i Skarsnuten

I denne lekre leiligheten kan du nyte deilige soldager ute på verandaen eller inne i den lune stuen på kalde vinterdager. Ved peisen er de et stort spisebord hvor du kan samle venner og familie til gode måltider. Kjøkkenet er nylig oppgradert og har eget vinskap.

Leiligheten ligger flott og sentralt til i Skarsnuten og bare et steinkast unna «nye» Skarsnuten Hotel med spa, treningssenter og flere restauranter.

Velkommen til Ski Lodge C2!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, peis

Ski Lodge A6 – midt i Skarsnuten med nydelig utsikt

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge A6!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge C4 – pen leilighet midt i Skarsnuten

I denne flotte hjørneleiligheten får du Ski Lodge sin flotteste utsikt! Her har du full utsikt utover Hemsedal fra flere store vinduer. Rett utenfor døren kommer du rett i i transportløypa til skisenteret.

Leiligheten ligger flott og sentralt til i Skarsnuten og bare et steinkast unna «nye» Skarsnuten Hotel med spa, treningssenter og flere restauranter.

Velkommen til Ski Lodge C4!