Hyttesjarm med hotellfølelse

Når du leier gjennom proHemsedal er hyttekosen klar før du kommer frem. Vi fyrer opp i peisen og tenner levende lys på bordet. Om dere ønsker kan det stå en kokk på kjøkkenet og legge siste hånd på en herlig middag. En rekke andre goder kan også gi oppholdet en følelse av luksus. Du kan bestille frokost ”på rommet”, massasje på hytta eller sertifisert barnevakt om det frister med et besøk hos en av våre restaurantpartnere. Vi møter dere alltid når dere sjekker inn og vi ser dere vel avgårde når dere reiser hjem. Det koster ikke noe ekstra når vi gjør det lille ekstra!

4 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad

Chalet – nydelig familiehytte i Grøndalen

Ved foten av vakre Grøndalen finner du en stor smakfull tømmerhytte som er perfekt for storfamilien, ledergruppen eller vennegjengen. Beliggenheten legger alt til rette for et aktivt opphold.

Turmulighetene er uendelige både sommer og vinter. Golfbane og tennisbane ligger et steinkast unna. Etter en aktiv dag nytes kvelden på den romslige terrassen, roen og stillheten senker seg.

Velkommen til Chalet!

6 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad, badstue

Skarstunet – ved Hemsedal Skisenter

På Skarstunet får du en storslått utsikt over Hemsedal. Enten man koser seg ute på terrassen eller finner roen inne rundt den store åpne peisen.

Få meter unna kan du enten skli ut i Hemsedals fantastiske alpinsenter eller spenne på deg langrennskiene hvis du foretrekker et roligere tempo. Et steinkast unna kan du klatre en av Norges første Via Ferrata-ruter både vinter og sommer. Hytta ligger også bare en liten gåtur fra Skarsnuten Hotell hvor du kan nyte fantastisk mat og drikke helt på tuppen av fjellet.

Velkommen til Skarstunet!

5 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad

The Hills – ved Hemsedal Skisenter

1100 meter over hverdagen ligger The Hills og speiler seg i fjellsidene. Dette er hytta for den kresne og moderne gjesten. Spennende funkisarkitektur som rommer alt fra vinkjeller,  heis, fantastiske oppholdsrom og mulighet for eget konferanserom.

The Hills er plassert midt i bakken, med mange aktiviteter rett utenfor døren. Her ligger alt til rette for et særdeles minnerikt opphold.

Velkommen til The Hills!

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad

Skarsnuten Panorama 901 – 2 – ny og lekker leilighet med utrolig utsikt

I denne smakfulle leiligheten, får du en helt utrolig utsikt over skisenteret og resten av Hemsedal. Det er ski in/ski out med umiddelbar nærhet til alt du har lyst til å oppleve i dalen.

Leiligheten er luftig og spiseplassen har en sentral plassering midt i den åpne stuen. Her ligger alt til rette for å skape gode minner, sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten Panorama 905 – 2!

4 soverom , 10 sengeplasser, 2 bad, badstue

Vardehytta – ved Hemsedal Skisenter

Denne koselige hytta ligger midt i smørøyet for deg som liker å stå på alpint. Den har flott utsikt mot skibakkene og resten av Skarsnuten.

Her får du den gode hyttefølelsen etter en lang dag i bakken. Her kan du ta en deilig badstue og nyte resten av kvelden foran peisen.

Velkommen til Lille Varden! 

3 soverom, 2 barnerom, 10 sengeplasser, 2 bad, badstue

Roni Chalet – hyggelig familiehytte ved Roni Heisen

På denne hyggelige familiehytta, får man ski in/ski out ut i Roni bakken. Et steinkast unna, finner Skigaarden med alle dens fasiliteter. Er du langrenn- eller toppturentusiast,  er dette området perfekt for din neste magiske tur.

Inne i hytta, er det en lun og koselig atmosfære med store oppholdsrom og en fantastisk spisestue som innbyr til gode måltider med familie, venner eller gode kollegaer. To store peiser, skaper den gode hyttefølelsen.

Velkommen til Roni Chalet!

3 soverom , 6 sengeplasser og 2 bad

Skarsnuten Panorama 905 – ved Hemsedal Skisenter

Ut av de store panorama vinduene har du fantastisk skue utover dalen. Leiligheten har luftig takhøyde og høy standard på materialvalg. Rett utenfor døren finner du alt Hemsedal kan by på sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten Panorama 905. 

3 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Fýri Chalet – rett ved Fýri Resort

Denne helt nye hytta ligger i det populære området som kalles Tottelia. Et lite steinkast unna finner du Fýri Resort som på kort tid har blitt Hemsedals nye IT-sted.

Fýri Lodge ligger perfekt til for alle slags aktiviteter, sommer som vinter. På vinterstid er det ikke langt unna en transportheis som tar deg direkte til skisenteret eller du kan ta på randoneeskiene og starte på Sentrumsløypa.

Når man er tilbake fra tur, kan man samles rundt det imponerende spisebordet mens peisen varmer godt.

Velkommen til Fýri Lodge!

3 soverom , 8 sengeplasser og 2 bad

Fýri Tunet – rett ved Fýri Resort

Denne splitter nye leiligheten, ligger midt i blinken for deg som ønsker nærhet til skibakken, langrennsløyper og alt Fýri Resort kan tilby av fasiliteter. Leiligheten har nydelig utsikt opp mot fjellene og sol store deler av dagen.

«Fýri Tunet» er smakfull innredet med designmøbler og vakker kunst som skaper en lun og luksuriøs atmosfære. Dette er leiligheten for deg som setter pris på kvalitet.

Velkommen til Fýri Tunet. 

5 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Hemsen – midt i Holdeskaret

Denne familiehytta fra 2017 ligger flott til med utsikt til Systerskaret og utover hele Holdeskaret.
Her kan du ta på deg toppturskiene rett utenfor døren å bestige Røgjin som ligger 1370 m.o.h. Dette er en fantastisk flott topptur for alle aldre. Det er selvfølgelig mulig å ta turen på truger også.

Det er kun 200 meter til nærmeste langrennsløype i Holdeskaret hvor du kommer inn på Beihovdløypa. Hva med et lite stopp i solveggen ved Flævasshytta? Har kan dere blant annet få kjøpt nystekte vafler og varm kakao.

Velkommen til Hemsen!

2 soverom , 4 sengeplasser og 1 bad

Snøya – rett ved Hemsedal Skisenter

Denne helt nye leiligheten ligger vestvendt med flott utsikt til skianlegget og mektige fjell. Med kort vei til både skianlegget og sentrum, er dette leiligheten for deg som ønsker å bruke hele Hemsedal og alt stedet har å by på.

Den smakfulle innredningen og valget av farger, gir deg den gode følelsen når du kommer inn etter en lang og aktiv dag ute.

Velkommen til Snøya! 

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge – midt i Skarsnuten

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge!

3 soverom, 6 sengeplasser, ett bad

Golfhytta – ved Golf Alpin

På Golf Alpin finner du denne flotte nye hytta. Her kan du være så heldig at du får besøk av gaupe, elg eller harepus på terrassen. Med andre ord Golf Alpin er et fredelig område omgitt av vill natur. Ca 100 meter fra inngangsdøren har du tilgang til 18-hulls golfbane og turmuligheter for alle.

Den store terrassen innbyr til mange hyggelige kvelder foran bålpannen – og solen er på besøk til langt på kveld.

Velkommen til Golf Alpin

 7 soverom, 18 senger, 7 bad

Ragnarbu – ved Hemsedal Skisenter

På kanten, nesten 1000 m.o.h finner du fantastiske Ragnarbu. Denne store flotte tømmerhytta har magisk utsikt over dalen. Oppholdsrommene er store og innholdsrike. Kjøkkenet med peis er perfekt for å samle familie, kollegaer eller venner for et smakfullt måltid, enten du vil lage mat selv eller leie kokk for anledningen.

I Ragnarbu finner du en egen spa-avdeling med mulighet for å leie inn massør kombinert med et deilig bad ute i hyttas utendørsboblebad og badstu – alt ligger til rette for et fantastisk opphold. Hytta ligger midt i smørøyet, med alt Hemsedal har å by på , vinter(ski in – ski out) som sommer.

Velkommen til Ragnarbu!

3 soverom, totalt 10 sengeplasser, 3 bad

Kornmagasinet – Fausko Gjestegard

Denne historiske bygningen er en av Hallingdals eldste. Her er det så mye historie i veggene at man krummer nakken litt ekstra når man går inn døren i respekt for det som en gang var. Bygningen var opprinnelig kornmagasin for hele Hemsedal, og stod på 1700-tallet ved siden av den lokale stavkirken på Kyrkjebøen.

I 2010 ble bygget satt i stand som gjestehus. Her kan du nyte moderne fasiliteter, med historie i veggene.

Velkommen til Kornmagasinet

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, badstue, TenderFlame peis

Skarsbu – nydelig leilighet i Skarsnuten!

I denne leiligheten får du en storslagen utsikt utover hele dalen. Her er det nydelig sol fra tidlig morgen til langt ut på ettermiddagen. Den lune og store terrassen innbyr til deilige ettermiddager rundt bålkulen med fakkellys.

Etter en aktiv dag ute, kan man nyte den varme badstuen eller senke seg ned i et behagelig skumbad i badekaret.

Leiligheten er nylig oppgradert med plassbygde senger på alle sovcrom og har overalt en høy standard!

Velkommen til Skarsbu!

10 gjesterom med bad, 28 sengeplasser

Hallingstugu – Fausko Gjestegard

Hallingstugu er et stor laftet gjestehus fra 1998, et lite hotell med hyttefølelse.

Den er bygd i tradisjonell laftestil. Stuen har langbord til de hyggelige middagene, grue og store vinduer med utsikt til vakre Grøndalen. Perfekt for storfamilien, bedrifter eller vennegjengen som ønsker å bo i tradisjonelle omgivelser med det lille ekstra.

Velkommen til Hallingstugu!

6 soverom med inntil 15 sengeplasser, 4 bad

Skysstasjonen – Fausko Gjestegard

Skysstasjonen ble etablert i 1870 av Ola Fauske. Dette ble den gangen en viktig mellomstasjon for reisende mellom øst og vest.

Under krigen ble den okkupert av tyskerne, og man kan fremdeles se spor etter hestene som sto inne på stuegulvet. Skysstasjonen er fremdeles det naturlige midtpunktet for Fausko Gjestergard.

Velkommen til gards