Eksklusive hytter og leiligheter med hotellfølelse

Når du leier gjennom proHemsedal er hyttekosen klar før du kommer frem. Vi fyrer opp i peisen og tenner levende lys på bordet. Om dere ønsker kan det stå en kokk på kjøkkenet og legge siste hånd på en herlig middag. En rekke andre goder kan også gi oppholdet en følelse av luksus. Du kan bestille frokost ”på rommet”, massasje på hytta eller sertifisert barnevakt om det frister med et besøk hos en av våre restaurantpartnere. Vi møter dere alltid når dere sjekker inn og vi ser dere vel avgårde når dere reiser hjem. Velkommen til Hemsedal på vår måte!

6 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad, badstue

Skarstunet – ved Hemsedal Skisenter

På Skarstunet får du en storslått utsikt over Hemsedal. Enten man koser seg ute på terrassen eller finner roen inne rundt den store åpne peisen.

Få meter unna kan du enten skli ut i Hemsedals fantastiske alpinsenter eller spenne på deg langrennskiene hvis du foretrekker et roligere tempo. Et steinkast unna kan du klatre en av Norges første Via Ferrata-ruter både vinter og sommer. Hytta ligger også bare en liten gåtur fra Skarsnuten Hotell hvor du kan nyte fantastisk mat og drikke helt på tuppen av fjellet.

Velkommen til Skarstunet!

6 soverom, 12 sengeplasser, 7 bad, badstue, elbillader

Alpin Lodge – midt i bakken ved Skigaarden

Midt i bakken og i hjertet av Hemsedal Skisenter, finner du Alpin Lodge. Her kommer preppemaskinen og prepper selve inngangspartiet, og du kan ta på deg skiene og sette fart rett ut i bakken. 

I denne fantastiske hytta kan du boltre deg på flere hundre kvadratmeter og nyte alle de flotte detaljene. Hytta holder gjennomgående meget høy standard og kombinert med utsikten over Hemsedal, er dette noe av det råeste du kan få her i dalen. 

Velkommen til Alpin Lodge!

Ta kontakt med oss i proHemsedal på info@prohemsedal.com for mer informasjon om denne enheten.

4 soverom, 11 sengeplasser, 2 bad, boblebad

Grøndalsvegen – i vakre Grøndalen og nær Solheisen

I denne flotte familiehytta har du nydelig utsikt mot mektige fjell og flott natur. Det er stor uteplass hvor alle kan boltre seg i snøen eller ta en dypp i det store boblebadet midt på tunet. Det er også lagt opp til at hunden din kan kose seg her ute.

Hytta har en stor og hyggelig stue, stort innholdsrikt kjøkken og en fantastisk kakkelovn som topper det hele. Det er 4 romslige soverom og 2 lekre bad. I gangen har man tilgang til innendørs skibod hvor man kan sette alt skiutstyr slik at det er klart til neste dag.

Velkommen til Grøndalsvegen!

5 soverom, 13 sengeplasser, 2 bad, elbillader

The Hills – ved Hemsedal Skisenter

1100 meter over hverdagen ligger The Hills og speiler seg i fjellsidene. Dette er hytta for den kresne og moderne gjesten. Spennende funkisarkitektur som rommer alt fra vinkjeller,  heis, fantastiske oppholdsrom og mulighet for eget konferanserom.

The Hills er plassert midt i bakken, med mange aktiviteter rett utenfor døren. Her ligger alt til rette for et særdeles minnerikt opphold.

Velkommen til The Hills!

5 soverom, 12 sengeplasser, 6 bad, badstue

The View – fantastisk funkishytte midt i Skarsnuten

På kanten av stupet, rett under Skarsnuten Hotel, finner du Hemsedals råeste takterrasse og utsikt. Denne hytta har en spennende arkitektur og rommer blant annet et flott kjøkken, spisestue og stue med peis, samt et romslig badstubad.

På The View, kan du ta på skiene rett utenfor døren og gli rett ut i alpinbakken som går rett forbi hytta.

Velkommen til The View!

4 soverom, 8 sengeplasser (+2), 3 bad

Tottelie 11 – moderne hytte rett ved Fýri Resort

Denne flotte og moderne hytta ligger åpent og solrikt til, med vakker utsikt mot Skarsnuten og alpinanlegget. Her får du ski-in/ski-out og kort vei til langrennsløyper. Et steinkast unna ligger populære Fyri Resort med sine mange populære fasiliteter og restauranter.

Hytta er velutstyrt og holder en meget høy standard. I kjelleren finner du TV-stue med skrivebord hvor du kan sette opp dit eget hyttekontor. Her får du også direkte tilgang til en romslig skibod.

Velkommen til Tottelie 11!

3 soverom, 2 barnerom, 10 sengeplasser, 2 bad, badstue

Roni Chalet – hyggelig familiehytte ved Roni Heisen

På denne hyggelige familiehytta, får man ski in/ski out ut i Roni bakken. Et steinkast unna, finner Skigaarden med alle dens fasiliteter. Er du langrenn- eller toppturentusiast,  er dette området perfekt for din neste magiske tur.

Inne i hytta, er det en lun og koselig atmosfære med store oppholdsrom og en fantastisk spisestue som innbyr til gode måltider med familie, venner eller gode kollegaer. To store peiser, skaper den gode hyttefølelsen.

Velkommen til Roni Chalet!

5 soverom , 20 sengeplasser, 2 bad + toalett, ski-in

Tottenheim – på populære og sentrumsnære NyØrk

Denne flotte storhytta er perfekt for firmaturen, vennegjengen eller familier. Hytta ligger flott til i populære NyØrk, kun minutter unna Hemsedal sentrum. Langrennsløypene går rett utenfor døren og det er ski-in til hytta fra Sentrumsløypa.

Hytta har en stor stue med peis og imponerende takhøyde. Rundt det store spisebordet, kan alle samles for allmøter og fellesmåltider.

Velkommen til Tottenheim! 

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 32 – lekker leilighet i hotellbygget

Denne flotte leiligheten ligger i en av fløyene i tilknytning til hotellet Fýri Resort. Her kan du gå direkte inn til restauranten eller pool club uten å ta på deg yttertøy. Leiligheten er nydelig og tidsriktig innredet av interiørarkitekt.

Rett utenfor døren kommer du til transportheisen til skisenteret. I kjelleren kan du oppbevare skiene dine i en egen avlåst bod.

Leiligheten består av 3 fine soverom, 2 bad og stue med en deilig gasspeis.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 32!

3 soverom, 6 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 23 – koselig leilighet i hotellbygget

I det lekre hotellet Fýri Resort, finner du denne nye leiligheten. Her parkerer du i kjelleren og tar heisen rett opp utenfor leiligheten.

Leiligheten består av 3 soverom, 2 bad og romslig kjøkken og stue i ett. Man har også tilgang til skibod i kjelleren.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 23!

3 soverom, 6 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 28 – smakfull leilighet i hotellbygget

Denne smakfulle leiligheten, ligger i en av fløyene i tilknytning til hotellet Fýri Resort.

Her kan man gå tørrskodd til hotellets restauranter og andre fasiliteter. Leiligheten er innredet i smakfulle toner og har mange flotte detaljer.

Rett utenfor døren kommer du til transportheisen til skisenteret. I kjelleren kan du oppbevare skiene dine i en egen avlåst bod.

Leiligheten består av 3 flotte soverom, 2 bad og stue med en deilig gasspeis.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 28!

5 soverom, 11 sengeplasser, 2 bad

Chalet Grøndalen – nydelig familiehytte i Grøndalen

Ved foten av vakre Grøndalen finner du en stor smakfull tømmerhytte som er perfekt for storfamilien, ledergruppen eller vennegjengen. Beliggenheten legger alt til rette for et aktivt opphold.

Turmulighetene er uendelige både sommer og vinter. Golfbane og tennisbane ligger et steinkast unna. Etter en aktiv dag nytes kvelden på den romslige terrassen, roen og stillheten senker seg.

Velkommen til Chalet Grøndalen!

3 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Fýri Chalet – rett ved Fýri Resort

Denne hytta ligger i det populære området som kalles Tottelie. Et lite steinkast unna finner du Fýri Resort som på kort tid har blitt Hemsedals nye IT-sted.

Fýri Lodge ligger perfekt til for alle slags aktiviteter, sommer som vinter. På vinterstid er det ikke langt unna en transportheis som tar deg direkte til skisenteret eller du kan ta på randoneeskiene og starte på Sentrumsløypa.

Når man er tilbake fra tur, kan man samles rundt det imponerende spisebordet mens peisen varmer godt.

Velkommen til Fýri Chalet!

4 soverom , 8 sengeplasser, TV-stue

NyØrkgutu 51 – lekker tømmerhytte i sentralt og populært område

Denne flotte tømmerhytta ligger i det populære området NyØrk. Kun et steinkast unna Hemsedal sentrum og kort vei til skisenteret. Rett utenfor døren kommer du rett ut i langrennsløypene eller du kan spenne på deg toppturskiene og gå rett ut i Sentrumsløypa. Hytta ligger usjenert til i en blindvei.

Hytta er moderne og lekkert innredet med store gulvflater. Det er 4 romslige soverom, 2 bad og egen TV stue i overetasjen.

Velkommen til NyØrkgutu 51! 

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 25 – flott leilighet i hotellbygget

Denne nye og romslige leiligheten, ligger bra til i Fýri Resort. Her får du direkte tilgang til hotellet og alle dets fasiliteter. Rett utenfor døren kommer du rett til transportheisen til skisenteret. I kjelleren kan du oppbevare skiene dine i en egen avlåst bod.

Leiligheten består av 3 romslige soverom, 2 bad og en stor stue med en stor og deilig gasspeis.

Velkommen til Fýri Resort Nr. 25!

11 soverom, 30 sengeplasser, 11 bad, storkjøkken, badstue

Skogshorn 1728 – storhytte med storslått beliggenhet

Ved foten av storslagne fjellet Skogshorn og kun 15 minutter fra Hemsedal sentrum, finner du denne klassiske storhytta. Her er finner man blant annet en stor felles stue/spisesal, storkjøkken og en fantastisk atmosfære.

Dette er det perfekte utgangspunktet for mange slags aktiviteter og eksepsjonelle turmuligheter vinter som sommer.

Velkommen til Skogshorn 1728!

4 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, tvstue, badstue

NyØrk Lodge – flott hytte med sentral beliggenhet

Denne flotte hytta finner du i det populære hyttefeltet NyØrk. Hytta ligger kun 1 km. fra Hemsedal sentrum med koselige restauranter, shopping og aktiviteter. Det er også bare rundt 2 km. til Hemsedal Skisenter.

Det er kun 50 meter til nærmeste langrennsløype hvor du kommer inn på Sentrumsløypa.

Hytta har en grunnflate på 130 kvm, men er på hele 140 kvm inkludert overetasje med skråtak. Det er et stort kjøkken med hyggelig spisestue og peis i tilknytning til stuen. Varmekabler i alle gulv på grunnflaten. Hytta har stor uteplass for aktiviteter for store og små. Hytta er lekkert innredet og byr på koselig atmosfære for videre kveldskos etter en aktiv dag.

Velkommen til NyØrk Lodge!

3 soverom, 6 sengeplasser, hems med sovesofa, 3 bad, garasjeplass

Fýri Resort Nr. 43 – nydelig penthouse leilighet inne i hotellbygget

Flott toppleilighet med god intern beliggenhet i privat eierfløy ved Fyri Resort!

Leiligheten strekker seg over to innholdsrike plan med sydvendt utsikt mot «Fyriløypa». Store oppholdsrom i begge etasjer, generøs takhøyde og store vindusflater som skaper god romfølelse.
Beliggenheten er ypperlig for deg som ønsker å nyte fritiden til det optimale – her starter langrenn-, alpin – og toppturen rett utenfor Fyri. Og i tøffelavstand fra leiligheten ligger fantastiske mat- og drikkeopplevelser!

Velkommen til Fýri Resort Nr. 43!

5 soverom, 10 sengeplasser, 2 bad

Hemsen – midt i Holdeskaret

Denne familiehytta fra 2017 ligger flott til med utsikt til Systerskaret og utover hele Holdeskaret.
Her kan du ta på deg toppturskiene rett utenfor døren å bestige Røgjin som ligger 1370 m.o.h. Dette er en fantastisk flott topptur for alle aldre. Det er selvfølgelig mulig å ta turen på truger også.

Det er kun 200 meter til nærmeste langrennsløype i Holdeskaret hvor du kommer inn på Beihovdløypa. Hva med et lite stopp i solveggen ved Flævasshytta? Har kan dere blant annet få kjøpt nystekte vafler og varm kakao.

Velkommen til Hemsen!

3 soverom , 7 sengeplasser og 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 1 – ved Hemsedal Skisenter

Ut av de store panorama vinduene i stuen, får du en fantastisk skue utover dalen. Leiligheten har en luftig takhøyde og det er gjennomgående høy standard på materialvalg.

Rett utenfor døren finner du alt Hemsedal kan by på sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten 905-1! 

3 soverom, 8 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 2 – ny og lekker leilighet med utrolig utsikt

I denne smakfulle leiligheten, får du en helt utrolig utsikt over skisenteret og resten av Hemsedal. Det er ski in/ski out med umiddelbar nærhet til alt du har lyst til å oppleve i dalen.

Leiligheten er luftig og spiseplassen har en sentral plassering midt i den åpne stuen. Her ligger alt til rette for å skape gode minner, sommer som vinter.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 2!

3 soverom,  8 sengeplasser, 1 bad, dobbelgarasje med elbillader

Skarsnuten 905 – 3 – nydelig penthouse leilighet

Dette er kanskje en av Hemsedals råeste Penthouse leilighet med utsikt over hele Hemsedal som tar pusten fra deg.

Elegant og klassisk møblert med en lun og god atmosfære. Her kan man kan trekke seg tilbake når kvelden kommer etter en aktiv dag. Leiligheten har ski in/ski out og kun noen få meter til populære Skarsnuten og alt de kan by på.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 3!

3 soverom,  10 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje med elbillader, 2 elsykler til utlån

Skarsnuten 905 – 4 – fantastisk hjørneleilighet

Denne fantastiske hjørneleiligheten har ski in/ski out, rett utenfor døren. Leiligheten har en upåklagelig beliggenhet med kort vei til Skarsnuten Hotel og alle deres fasiliteter.

Leiligheten er nydelig innredet med innslag av sterke farger, lekre møbler og spennende kunst. Den ekstra store balkongen, bader i sol fra morgen til kveld.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 4!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad, dobbelgarasje

Skarsnuten 905 – 5 – lekker og lys leilighet med flott utsikt.

Denne leiligheten er eksklusivt og lekkert innredet. Den har nydelig utsikt over skisenteret og resten av Hemsedal.

Her får du smakfulle soverom og et nydelig lyst bad med fine detaljer. Leiligheten har ski-in/ski-out og kun noen få meter til populære Skarsnuten Hotel og alt de kan by på.

Velkommen til Skarsnuten 905 – 5!

5 soverom,  11 sengeplasser, 2 bad, hems, 2 stuer med kjøkken

Hulebak Chalet – romslig og idyllisk familiehytte

Denne flotte familiehytta ligger nydelig til mellom Hemsedal sentrum og skisenteret. Her får du nydelig utsikt mot skisenteret samtidig som du omgir deg med nydelig natur. Det er flotte turmuligheter rett utenfor døren både sommer og vinter.

Den romslige hytta kan deles i to seksjoner hvor hver del har kjøkken, spisestue, bad og soverom. I den ene delen er det også en hems som kan brukes som ekstra sengeplasser.

Velkommen til Hulebak Chalet!

4 soverom, 9 sengeplasser, 1 bad, stort kjøkken med hyggelig spiseplass med peis, lekker stue med peis. Hund tillatt!

Evang Gård – i Hemsedal sentrum

Idyllisk gård sentralt i Hemsedal sentrum.

På denne fantastiske eiendommen kan du nyte smakfull innredning og flott kunst.
Her kan du virkelig kose deg sammen med venner eller familien.
Ute er det stor boltreplass for både liten, stor og de firbeinte. Det er kort vei til sentrum
og alle dens spennende muligheter. Skibuss går hver dag og er kun 400 m. unna.

VELKOMMEN TIL EVANG GÅRD !

 7 soverom, 18 senger, 7 bad

Ragnarbu – ved Hemsedal Skisenter

På kanten, nesten 1000 m.o.h finner du fantastiske Ragnarbu. Denne store flotte tømmerhytta har magisk utsikt over dalen. Oppholdsrommene er store og innholdsrike. Kjøkkenet med peis er perfekt for å samle familie, kollegaer eller venner for et smakfullt måltid, enten du vil lage mat selv eller leie kokk for anledningen.

I Ragnarbu finner du en egen spa-avdeling med mulighet for å leie inn massør kombinert med et deilig bad ute i hyttas utendørsboblebad og badstu – alt ligger til rette for et fantastisk opphold. Hytta ligger midt i smørøyet, med alt Hemsedal har å by på, vinter (ski in/ski out) som sommer.

Velkommen til Ragnarbu!

3 soverom, 6 sengeplasser, ett bad

Golfhytta – ved Golf Alpin Hemsedal

På Golf Alpin Hemsedal finner du denne flotte nye hytta. Her kan du være så heldig at du får besøk av gaupe, elg eller harepus på terrassen. Med andre ord Golf Alpin er et fredelig område omgitt av vill natur. Ca 100 meter fra inngangsdøren har du tilgang til 18-hulls golfbane og turmuligheter for alle.

Den store terrassen innbyr til mange hyggelige kvelder foran bålpannen – og solen er på besøk til langt på kveld.

Velkommen til Golfhytta!

2 soverom, romslig hems, 9/10 sengeplasser, 1 bad, badstue

Valhall – ved Skarsnuten Hotel

Denne koselige leiligheten ligger midt i smørøyet for deg som liker å stå på alpint med ski-in/ski-out. Den har flott utsikt mot Skarsnuten og resten av dalen.

Etter en lang dag i bakken kan du få den deilig hyttefølelsen foran peisen eller i den deilige badstuen. En liten gåtur unna finner du også Skarsnuten Hotel med alle deres fasiliteter.

Velkommen til Valhall! 

2 soverom , 4 sengeplasser, 1 bad, elbillader

Snøya – rett ved Hemsedal Skisenter

Denne helt nye leiligheten ligger vestvendt med flott utsikt til skianlegget og mektige fjell. Med kort vei til både skianlegget og sentrum, er dette leiligheten for deg som ønsker å bruke hele Hemsedal og alt stedet har å by på.

Den smakfulle innredningen og valget av farger, gir deg den gode følelsen når du kommer inn etter en lang og aktiv dag ute.

Velkommen til Snøya! 

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge – 1 – midt i Skarsnuten

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge – 1!

3 soverom, 7 sengeplasser, 2 bad

Ski Lodge – 2 – midt i Skarsnuten

I denne nylig oppgraderte leiligheten, kan du nyte en fantastisk utsikt over Hemsedal og skisenteret. Rett utenfor døren, ligger alt til rette for en aktiv ferie – sommer som vinter.

Etter en lang dag ute, kan man samles rundt den koselige spisestuen for de gode måltidene og samtalene.

Velkommen til Ski Lodge – 2!